Печать
PDF

Виробництво ферментних препаратів

on 21 Ноября 2016.

Виробництво ферментних препаратів компанії WeissBioTech

Виробництво ферментних препаратів компанії WeissBioTech зосереджено в Німеччині та охоплює в пиво-безалкогольній галузі виробництва:

  • Пива
  • Вина
  • Соків
  • Харчового спирту

 

WeissBioTech – управління процесом виробництва сусла та пива

Для пивного виробництва було розроблено особлива лінійка продуктів, мета яких – оптимізувати виробничі витрати та одночасно покращити якісні параметри готового продукту. Ферментні препарати WeissBioTech дозволяють управляти процесом виробництва сусла, ферментації, фільтрації, а також використовувати несолоджену сировину.

Широка лінійка ферментних препаратів WeissBioTech представлена для пиво-безалкогольного виробництва

 

  • Deltabrew® АТ-75
  • Deltazym® HSAA CT DS
  • Deltazym® BNP
  • Deltabrew® B-60
  • Deltabrew® B-100
  • Deltazym® FAA
  • Deltabrew® ATF
  • Deltabrew® ATС
  • Deltazym® HSAA CT DS
  • Deltazym® G A L-E6
  • Deltabrew® ALDC
  • Deltabrew® Chilly-proof
  • Deltabrew® DE OX

Зниження в’язкості в процесі затирання

Deltabrew® АТ-75 - ксиланаза та β-глюканаза для покращення фільтрації сусла та пива. Використовується Deltabrew® АТ-75 під час затирання в кількості 200 – 300 г/т солоду.

Особлива потреба зниження в’язкості при переробці пшеничного та житнього солоду, а також ячменю в кількості до 30 %.

 

Зниження в’язкості в процесі ферментації

Deltabrew® BF-50 - β-глюканаза для покращення фільтрації пива. Використовується Deltabrew® BF-50 під час зброджування та доброджування в кількості 0,5 – 1 г/гкл пива.

Показує хороші результати при використанні до 50 % ячменю

Забезпечення необхідного рівня FAN

Переробка несолодженої сировини призводить до зміни амінокислотного складу сусла.

Deltazym BNP – нейтральна протеаза сприяє отриманню оптимального складу сусла, що забезпечує якісний процес бродіння та стабільні смакові характеристики готового продукту.

Забезпечення перетворення крохмалистих речовин

Deltazym HSAA CT DS – термостабільна альфа-амілаза для переробки несолодженої сировини та впливу на собівартість готового продукту. Розроблена спеціально для пивоварного виробництва з можливостями переробки ячменю, рису, кукурудзи, пшениці та іншої крохмалевмісної сировини.

Нові задачі в пивоварній галузі

Все більше споживачів потребують оновлення асотрименту від виробників.

Ферментні препарати для підвищення ступеню зброджування пива дозволяють виготовляти пиво з підвищеним вмістом алкоголю без зміни початкового екстракту, отримати низькокалорійне пиво з мінімальним вмістом залишкових вуглеводів.

Вплив на ступінь зброджування та вміст алкоголю в готовому продукті

Deltabrew ATF - ферментний препарат з пуллуланазною та альфа-амілазною активностями. Використовується в кількості 2 – 5 г/гкл сусла під час ферментації.

Deltazym GAL E6 – глюкоамілазна активність дозволяє досягти 100 % кінцевого ступеню зброджування.

Нові напрямки в алкогольній галузі

Солодові напої на основі ячмінної сировини як сировина для виготовлення слабоалкогольних та алкогольних напоїв

 

Шляхи зниження собівартості -заміна солоду ячменем

Останніми розробками компанії WeissBioTech став напрямок розвитку ферментів для переробки максимально можливої кількості ячменю в якості несолодженої сировини.

Deltabrew В-60 – створений для виготовлення продукту з заміною до 60 % зернової сировини ячменем. Deltabrew В-100 – комплекс ферментативних активностей дозволяє виготовити продукт з 100 % ячмінної сировини.

Фактори впливу на швидкість дозрівання пива

Deltabrew® ALDC — ацетолактат декарбоксилаза для оптимального управління процесом ферментації.

Ферменти дозволяють

 

  • Оптимізувати технологічний процес
  • Мати більше можливостей в виборі сировини
  • Оптимізувати втрати екстракту
  • Мати стабільну якість продукту
  • Можливості при розробці нових продуктів